Guilty Pleasure


9

Zoals ik al eerder schreef ben ik eigenlijk niet zo van de lijstjes. Misschien ook wel omdat ik ze zelf meestal een beetje links laat liggen….Ik ben meer van het schrijven van ellenlange (te lange?) betogen…lekker wegdromen in een tekst. Toch vond ik dat deze lijst met guilty pleasures toch niet mag ontbreken. Want zeg nou zelf…wie heeft ze niet?? Stiekem is het toch gewoon heel erg leuk? 

If the world is ending

I’m throwing a guilty pleasure party! 

1. The Bold and the Beautiful

Hoe fout??? Nou heel fout. Dankzij een vriendin begon ik ooit met As the world turns…wat een drama was het toen dat stopte zeg. Hoewel ik me van te voren had voorgenomen om mijn hart nooit aan een soap te verliezen was ik al na een paar afleveringen verkocht. Super irritant die cliffhangers voor een ontzettend nieuwsgierige vrouw. Nadat het stopte kwam er niets meer voor mij! Geen soap meer in mijn leven vond ik….tot ik een half jaar op een bed in de woonkamer kwam te liggen, tijdens mijn laatste zwangerschap….in het kader van ‘stop de verveling’ ging ik The Bold and the beautiful kijken….en shit..boem…daar was hij weer…mijn clifhanger/soap verslaving….grrrrr….sssst!

2. Rookworst…

Op zich niet een heel logisch onderwerp voor een guilty pleasure lijst, maar wel voor een vegetariër… Dat ben ik al vanaf mijn vierde, maar die rookworst is altijd blijven hangen…want boerenkool of hutspot zonder rookworst… Nee dat is toch echt als..nou ja, vul zelf maar iets onmisbaars in. 

3. Chocola

Tja…what else is there to say😉

4. Oreo-koekjes

Ik ontdekte ze toen Roos lactose-intolerant bleek. Op zoek naar koekjes zonder melk kwam ik oreo-koekjes tegen (ook een dingetje..ik verzin het niet: de standaard oreo-koekjes bevatten geen melk😆, vandaar dat je ze er in moet dippen😉). Thuis aangekomen bleek Roos ze niet lekker te vinden (dus toch geen kind van haar moeder)..mama des te meer….uit pure wanhoop koop ik ze niet meer. Anders eet ik ze achter elkaar op…

5. Tijd op de klok

Ik heb echt een fetisj voor dubbele cijfers op de klok. 11:11, 06:06… Als er iets moet gebeuren wacht ik vaak tot er een ‘mooi’ cijfer op de klok staat voordat ik iets ga doen of als ik een handeling moet verrichten, moet het binnen de ‘mooie’ minuut.

6. Zingen…

….met de autoramen open en de radio op standje gehoorbeschadiging. Zooooo lekker…tot ik de blikken van voorbijgangers zie. Bij deze (alvast)…Sorry

7. FilmsTwee, nee drie super foute films die ik keer op keer op keer op keer kan zien en keer op keer op keer op keer bij zit te huilen: The Bodyguard, The Sound of Music en de Sissi trilogie… (dus eigenlijk vijf..maar drie klinkt minder erg😁)..Maar zeg nou zelf….ze zijn toch ook té mooi?!?! Toch???

8. Souvenirshops

Ik vind niets lekkerder dan op vakantie neuzen in foute souvenirshops. Hoe fouter, hoe groter, hoe meer, hoe beter! More is best in dit geval. Hoe fouter de prullaria hoe leuker. Ik vind dan ook écht alles leuk, van petjes, tot mokken, borden, paraplu’s… they make me smile! Maar…. ik koop nooit wat! #girlpower 

9. Schommelen!!

Ik word er verschrikkelijk kalm van…..heeeerlijk! Dus als ik de kans krijg kruip ik stiekem ergens op een schommel of even in de schommelstoel! Sssst niet verder vertellen!

10. Te hard rijden

I know…te fout…en sinds ik kinderen heb ben ik een stuk braver. Maar dat powergevoel van die auto onder je kont… dat kan ik soms echt niet laten. In datzelfde straatje past een wedstrijdje bij de stoplichten….heerlijk puberaal! Gelukkig wonen we aan de Duitse grens 😉


Wat is jouw guilty pleasure??? 

9