Piemelliefde


14

#boyswithtoys. Hoewel ik vooraf gewaarschuwd was, is het toch echt wel een dingetje hoor: jongens en hun piemel. Ik was echt onwijs verbaasd over de passie voor hun zaakje….

Een gewaarschuwd mens…

Ik weet nog dat een vriendin tegen mij zei, toen ik zwanger was: “Pas maar op, hij heeft straks geen speelgoed nodig.” Ik vond het nogal seksistisch gedacht, maar boy…had zij even gelijk! Ik was dus een gewaarschuwd mens, want de liefde is groot! 

Voor wie niet verder wil lezen over piemels…ik raad je aan nu te stoppen! It’s getting piemelig namelijk. 

Een jongen na een meisje

Toen Pim geboren werd vond ik het sowieso wel een dingetje. Na een meisje kwam er ineens een jongen en bij een jongen hoort nou eenmaal een piemel. Dus bij het verschonen, wassen, douchen en alle andere ‘blote-kont-acties’, ligt of staat daar een ieniminie mannetje met een slurfje. Zonder nu op de een of andere manier fout te klinken; ik vind het gewoon té schattig als hij in zijn blotte billen rondloopt. 

Piemelliefde

Na de waarschuwing van mijn vriendin was ik dus wel een beetje voorbereid, maar nooit had ik kunnen denken dat de liefde voor de piemel al zó vroeg begon. Toen hij net begon te graaien en grijpen, graaide hij met enige regelmaat al naar, jawel, daar is hij weer, zijn piemel! Sinds die tijd is het bijna standaard geworden. Zodra de luier uitgaat schiet zijn hand als een Pavlovreactie naar beneden. Meestal vergezeld door een luide: “Pieemuuul”. Overigens kwamen we er daardoor al heel vroeg achter (lees: met een paar weken) dat alles prima naar behoren werkt, tot grote tevredenheid van zijn vader. Niet zachtzinnig

De gemiddelde vrouw die dit leest weet dat mannen nogal gevoelig zijn in hun privézone. Ik bedoel; bij het minste tikje liggen ze gestrekt alsof ze zijn overreden door een vrachtwagen. Zoonlief heeft daar nog niet zo’n last van, want de trekkracht die wordt uitgeoefend is echt onbeschrijflijk. Ook de buigzaamheid, flexibiliteit, omvang en ga zo maar door wordt op allerlei manieren onderzocht. Als hij de kans krijgt wordt alles ‘bepiemeld’ en dat gaat niet zachtzinnig. Schijnbaar is hun eigen gedooggrens een stuk hoger, want voorzichtig is hij alles behalve.

Niet alleen

Als ik het internet afspeur leer ik gelukkig dat de piemelliefde een normale en gezonde fase is. Geen klein seksistje in de dop dus. Dat hij rondloopt mijn zijn hand in zijn broek, verwoede pogingen doet zijn luier uit te trekken en er op los friemelt dat het een lieve lust is, is dus heel normaal. Zoals ik lees gaat het alleen nog maar erger worden en moet ik straks alles gaan verstoppen wat hij eventueel kan ‘bepiemelen’, dus ik ben voorbereid! Het huis is straks helemaal piemelproof. Met Pim komt het dus allemaal wel goed…alhoewel…het blijft natuurlijk wel een man!

p.s .Lieve Pim… ik hoop dat je me over 15 jaar niet lyncht als je dit leest!  I luv u xoxo

liefs-annemarel14