En ineens….is ze zes!


10

Ik knipperde met mijn ogen en ineens is ze zes. Ken je dat gevoel? De tijd glipt door je vingers, momenten volgen elkaar in no time op en herinneringen worden gemaakt en gekoesterd. 

Genieten

Prachtige momenten. Prachtige herinneringen…maar soms zou ik zo graag even stil blijven staan in het moment. Genieten van de kleine dingen zonder dat ze alleen nog in je hoofd voortleven. De tijd bevriezen en staren naar een klein meisje in de box, lachen om een klein meisje die haar eerste liedjes probeert te zingen. Tijdloos genieten van haar eerste stapjes, eerste woordjes, eerste schooldag, eerste ….

IMG-20170824-WA0008

Groot

Maar kleine meisjes worden groot. Afgelopen donderdag werd onze prachtige dochter 6 jaar oud. 6! zes! ZES! Ik bedoel…hallo! Weg kleuter (ik ga nu naar groep 3 hoor mam). Welkom…kind? “Hoe heet ik nu mam”, vroeg ze me, “ik ben geen kleuter meer, maar ook nog geen tiener of puber”.”Uuhm…kind, míjn kind”, antwoordde ik…een beter antwoord had ik niet. Groep 3

Nog één weekje vakantie, dan gaat ze naar groep 3. Ik ben ontzettend benieuwd wat dat jaar ons graag brengen! In ieder geval weet ik….ik ga alle momenten koesteren, groot en klein, want voor ik het weet is ze 7! 

annemarel
10