Een half jaar bloggen… back in business!


8

Een paar jaar geleden begon ik met bloggen op een ander platform. Ik deelde amper en had, letterlijk, een handvol trouwe lezers. Misschien twee handen, maar daar hield het ook echt wel mee op. Ik liet het na zo’n anderhalf jaar verslonzen en stopte met mijn passie voor schrijven. Stom misschien, maar zo liep het nou eenmaal. 

Sinds januari heb ik hier mijn plekje op Mamazijn. Mijn oude liefde kwam gelijk weer boven water en vol overgave ging ik aan de slag. Later kwamen daar Momambition, Kiddowz en sinds kort Joyeux opvoedadvies bij. Allemaal plekken waar ik mijn liefde voor het schrijven kan uiten. 

Trots

Super leuk en inspirerend. Bovendien iets waar ik echt ontzettend trots op ben. Nooit had ik gedacht dat mensen het überhaupt leuk zouden kunnen vinden om mijn verhalen, ontdekkingen, reviews en hersenspinsels te lezen. Ik bedoel…wie ben ik nou? Mijn verhalen en geschiedenis zijn echt niet specialer dan die van een ander. Het enige wat ik heb is liefde voor letters

Een halfjaar verder

Nu zijn we dus een halfjaar verder. Ik merk dat de liefde voor het schrijven alleen maar groeit, maar dat ik ook een weg moet vinden om alles te combineren met mijn gezin, mijn baan voor een uitgeverij (ook een boel teksten) en natuurlijk mijn gezondheid. Denkwerk is leuk en op alle tijden uit te voeren. Bovendien kan ik het liggend of zittend doen. Ideaal in mijn situatie. Maar denkwerk vraagt ook inspiratie!

Inspiratie!

En tja, inspiratie, dat is soms lastig. Want ik ben niet iemand die allerlei activiteiten onderneemt en daar leuke ideeën uit kan halen. Eigenlijk ben ik gewoon een saaie mama die geniet van haar gezin en een lekkere huismus is. Misschien gedwongen door alles, maar ik kan er tegenwoordig ook weer van genieten. Natuurlijk is mijn gezin een bron van inspiratie, maar ik ben, zoals ik al vaker schreef, ook Annemarel zonder het voorzetsel mama. Schrijven is bij mij echt een inspiratiedingetje. Bloggen op commando is niet zo mijn ding. Tenzij het een review is natuurlijk. Dus soms ben ik wel zoekende naar een onderwerp om over te schrijven. Dat is niet erg, ik hoef niet non-stop te produceren. Ben geen machine. Heb  een hele waslijst aan onderwerpen liggen, maar soms mist het verhaal dat er aan vastgeknoopt moet worden. Even off-record…mocht er iets zijn dat je graag van me zou willen lezen…let me know!

Dank dank dank! 

Maar goed…eigenlijk is er maar één boodschap die ik met deze blog wil laten weten. Dank dank dank dat jullie mijn verhalen willen lezen! Dank voor al jullie input, jullie reacties, jullie enthousiasme en jullie feedback! Op naar het volgende jubileum! 

liefs-annemarel
8