Back on track! Terug van mijn blogbreak!


7

Hello!!! Daar ben ik weer. Terug van mijn blogbreak van maar liefst een maand. Zoals jullie op mijn facebookpagina hebben kunnen lezen (Like je me al op FB? Vind ik leuk!) had ik besloten om onze gezamenlijke vakantie de laptop dicht te houden, het chromebookje in de kast te laten en de PC te ontkoppelen… Bam….rust! Gewoon even alle tijd besteden aan mijn man en mijn kinderen. Niet geheel offline, op Instagram was ik nog wel actief (oh ja…ook daar kan je me volgen 😉 ), maar niet elk blogidee gelijk op papier zetten en gelijk op internet gooien!

Blogstilte

“Heb je dan helemaal niets geschreven??”, vroeg een vriendin me deze week? Nou …nee! De drie weken dat we samen vakantie zouden houden, werden vier weken (luxeprobleem) en ik heb alleen op de terugweg in de auto (lang leve de hotspot) wat voor mijn werk bij de uitgeverij gedaan. Geen blogs dus. Echt niet! Dat betekent echt niet dat er niet elke dag meerdere ideeën door mijn hoofd schoten. Dat ik soms toch stiekem een extra fotootje maakte voor ‘als ik er een blog over zou schrijven’. Maar echt aan het schrijven, nee dat ben ik niet geweest! Tenminste…niet voor een blog. Wel heb ik de herinneringsboeken van onze kinderen bijgewerkt!

IMG_20170807_124023-2

Blik op vooruit!

Ik denk ook dat af en toe even stilstaan en kijken wat de toekomst je brengt, niet verkeerd is. Ook op het gebied van bloggen. Ik blogde veel… ik blogde vaak… te vaak? Volgens sommigen wel, volgens anderen niet. Iets in de trant van: ‘zoveel mensen, zoveel wensen’. In ieder geval heb ik tijdens mijn break besloten dat er een aantal dingen beter verdeeld moeten gaan worden. Dus misschien iets minder vaak, maar niet minder leuk 😉Plannen

Voor de komende periode heb ik meerdere plannen:

-Werken! Het werk dat ik doe voor de uitgeverij is geïntensiveerd…dus aan die Arbeit! 

-Studeren! Eindelijk begin ik aan mijn opleiding….

-Doorgaan met lijnen! De teller staat op -10 kilo in 6 weken en we gaan rustig verder! Ik was zelfs 2 kilo afgevallen op vakantie. Ik geloof dat dat me nog nooit is gelukt!  Ik zweer bij de koolhydraatbeperkte levensstijl. Dat is werkelijk het makkelijkste wat ik ooit heb gedaan én….no worries….af en toe gaat er rustig een patatje of iets anders lekkers naar binnen! 

-Bloggen! Genoeg verhalen te vertellen, maar minder frequent!

-Eindelijk (schaamrood op de kaken) een babyalbum voor Pim gaan maken

-Vier jaar aan achterstallige foto’s weg gaan werken

-Meer q-time met mijn gezin…want hoe leuk alles ook is, er is niets zo kostbaars als dat!

IMAG2923-2

Tot snel!

annemarel


7